top of page
Image by Mark Tryapichnikov

Våra tjänster

Airport-transfer

Vi erbjuder VIP Airport Transfer vilket betyder att vi hämtar upp er eller er sällskap från flygplatsen och kör er till önskad destination.

 

Vi skräddarsyr denna upplevelsen efter era behov och vi ser till att maximera upplevelsen genom att erbjuda flera olika modeller av våra bilar.

 

Denna typ av tjänst erbjuds runt om Östergötland, det vill säga Linköping, Nyköping, Motala med omnejd. 

Image by Yuri G.
DSC05850.jpg

Bröllop

Att planera ett bröllop kräver att ni båda heller tungan rätt i munnen och lär er att prioritera rätt saker, vid rätt tidpunkt i planeringen. Att planera sitt bröllop tar tid men är också viktigt för att ni ska få det bröllop som just Ni vill ha. Vi har stor erfarenhet av bröllopsfester och ser till att Ni transporteras elegant på er viktiga dag.

 

All transport som sker under dagen, såsom till och från frisörer, vigseln och festlokalen kan ske i våra fräscha limousiner. Limousinerna kan även användas vid bröllopsfotografering. Vi erbjuder både färdiga paket och skräddarsydda paket. Berätta era bröllopsönskemål för oss så ser vi till att skapa en oförglömlig upplevelse. 

Fest & Nattklubb

Ska ni ut och festa i på Harrys i Linköping kan vi glatt meddela att vi har samarbete med nattklubben Harrys i Linköping. Vi hämtar upp er sällskap från Linköping, Nyköping och Motala och släpper av er vid nattklubben Harrys. För att maximera er upplevelse ser vi till att ni får en rundtur i Linköping och anländer till Harrys i rätt tid för att avsluta kvällen på bästa möjlig sätt. Vi erbjuder dessutom skjuts hem från nattklubben om så önskas. 

Gå gärna till våran sida partycab.se för mer information om just resor från och till nattklubb.

Musik konsert
Image by Poodar Chu

Bal och studenten

Boka din limousine till balen och studenten. Sätt guldkant på ert bal- och studentfirande genom att anlända till destinationen med elegans. Vi transporterar er genom stan och ni har möjlighet att ta bilder efter era önskemål. 

Shopping tour & Sightseeing

Vad du än söker tex en smoking, en vacker klänning eller souvenirer. Slappna av, våra chaufförer känner till dom bästa shoppingområdena i Östergötland. Vi hjälper dig gärna med er shopping.

shopping11.jpg
Image by Ruthson Zimmerman

Affärsmöten & formella evenemang

Affärsmöten – där du som kund har en limousine till ert förfogande under hela er vistelse i Östergötland. Vi garanterar effektivitet och service i dygnet runt.

Diskreta transporter

Vi utför även diskreta körningar. Kontakta oss för mer information.

Black Car Service
bottom of page